luni, 13 iunie 2011

Dovlecei cu brânza si pui

Ingrediente: 4 dovlecei,
2 piepturi de pui,
2 linguri smantana,
200 g branza rasa,
1 galbenus de ou,
2 linguri marar tocat,
ulei, sare, piper.
Preparare:Se taie dovleceii în felii pe lungime, se prajesc usor în ulei, dupa care se scot pe hartie absorbanta. Puiul se taie în bucati groase pe lungime si se prajeste. Se condimenteaza apoi carnea si feliile de dovlecei. Separat, se pregateste un amestec din smantana, branza, galbenus de ou, o lingura de marar. Pe o folie de staniol, se pun 8 felii de dovlecel, peste care se asaza, un strat de amestec, branza si smantana, apoi bucatile de carne de pui. Se ruleaza cu ajutorul foliei de staniol, dupa care se asaza într-o tava pentru cuptor. Deasupra se pune restul de amestec de branza si smantana si se lasa la cuptor 15 minute. Se serveste cu marar tocat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu